Στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade™ - Η περίπτωση του Soldier Field
Soldier Field

Η επιχείρηση


Το γήπεδο του αμερικανικού φούτμπολ Soldier Field κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1920 προς τιμήν των Αμερικανών στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο. Σήμερα, αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα σημεία της πόλης του Σικάγο, ενώ συνεχίζει να φιλοξενεί αγώνες φούτμπολ και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις.

Quote box

«Οι στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade™ ευνοούν με πολλούς τρόπους το γήπεδο Soldier Field - μικρότερη χρήση χαρτοπετσετών, καθαρότερες τουαλέτες και μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων.» 

Michael Ortman, Επιχειρησιακός Διευθυντής

Dyson Airblade dB hand dryers

Το πρόβλημα

Με περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια θεατές τον χρόνο, η απομάκρυνση των χρησιμοποιημένων χαρτοπετσετών και η ανάγκη για συνεχή ανεφοδιασμό ήταν μια δύσκολη υπόθεση για τους χώρους της τουαλέτας.

Η λύση


Στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade dB.


Μικρότερο κόστος συντήρησης

Χάρη στην τεχνολογία Airblade™, οι στεγνωτήρες της Dyson δεν εξαρτώνται από αναλώσιμα υλικά, όπως το χαρτί, για το στέγνωμα των χεριών. Αντίθετα, χάρη στα δύο στρώματα αέρα πολύ υψηλής ταχύτητας που δημιουργεί, το νερό απομακρύνεται από τα χέρια γρήγορα και με υγιεινό τρόπο. Χωρίς ακαταστασία, χωρίς ανάγκη ανεφοδιασμού.

“«Η καθαριότητα στους χώρους της τουαλέτας είναι πολύ σημαντική για εμάς», αναφέρει ο Michael Ortman, Επιχειρησιακός Διευθυντής.


Χαμηλό λειτουργικό κόστος

Χάρη στην τεχνολογία Airblade™, οι στεγνωτήρες της Dyson στεγνώνουν 18 ζευγάρια χέρια με το κόστος που αντιστοιχεί σε μία χαρτοπετσέτα. Έτσι, το γήπεδο Soldier Field κατάφερε να μειώσει τα έξοδά του κατά περισσότερο από 12.000 δολάρια τον χρόνο.


Λιγότερα απορρίμματα

Η αντικατάσταση των χαρτοπετσετών από την τεχνολογία Airblade™ συνέβαλε επίσης στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του γηπέδου Soldier Field. Η τεχνολογία Airblade™ παράγει μόλις 3,3 γραμμάρια CO2 ανά στέγνωμα - σε σύγκριση με τα 13,9 γραμμάρια CO2 ανά στέγνωμα που αντιστοιχεί στις χαρτοπετσέτες.

Οι Dyson Airblade™ είναι οι μοναδικοί στεγνωτήρες χεριών που διαθέτουν όλα αυτά τα πλεονεκτήματα

 • γρήγορα

  γρήγορα

  Στεγνώνουν τα χέρια σε 10-14 δευτερόλεπτα.

 • Most hygienic icon

  Υγιεινοί

  Φίλτρα HEPA ως στάνταρ.

 • Costs less to run icon

  Μικρότερο λειτουργικό κόστος

  Έως και 86% μικρότερο λειτουργικό κόστος από άλλους στεγνωτήρες χεριών.

 • Better for the environment icon

  Φιλικότεροι προς το περιβάλλον

  Δεν κόβονται δέντρα, δεν χάνουμε χαρτί.

 • 5 year guarantee icon

  5 χρόνια εγγύηση

  Ανταλλακτικά και εργασία.

;