Οι στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade™ στο Arena Corinthians
Arena Corinthians intro

Η επιχείρηση


Έδρα των Corinthians, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς ομίλους της Βραζιλίας, το Arena Corinthians υποδέχεται σε τακτική βάση περισσότερους από 47.000 φιλάθλους, ενώ φιλοξένησε και έξι αγώνες κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της FIFA το 2014.

Quote box

«Κατά τον σχεδιασμό του σταδίου δοκιμάσαμε δεκάδες στεγνωτήρες, όμως κανένας δεν είχε τα χαρακτηριστικά που αναζητούσαμε: υψηλές επιδόσεις, πρωτοποριακό σχεδιασμό και χαμηλή κατανάλωση. Κανένας, εκτός από τους Dyson.»

Lúcio Blanco, Επιχειρησιακός Διευθυντής

Dyson Airblade V hand dryer on a wall

Το πρόβλημα

Τα αθλητικά γεγονότα που φιλοξενούνται σε αυτό το γήπεδο προσελκύουν μεγάλο αριθμό θεατών, δημιουργώντας αυξημένες απαιτήσεις για τους χώρους των τουαλετών. Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, ο επιχειρησιακός διευθυντής του γηπέδου, Lúcio Blanco, έπρεπε να εξασφαλίσει γρήγορους στεγνωτήρες υψηλών επιδόσεων, ενώ ο αρχιτέκτονας, Anibal Couthinho, αναζητούσε στεγνωτήρες με σχεδιασμό ανάλογο του γοήτρου του γηπέδου.

Η λύση


Οι στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade V.


Γρήγορο στέγνωμα

Σε αντίθεση με άλλους στεγνωτήρες, που μπορεί να χρειάζονται έως και 43 δευτερόλεπτα για να στεγνώσουν τα χέρια, οι στεγνωτήρες τεχνολογίας Airblade™ στεγνώνουν τα χέρια με υγιεινό τρόπο σε 10 δευτερόλεπτα. «Οι επισκέπτες πρέπει να φεύγουν γρήγορα από την τουαλέτα, έτσι χρειαζόμασταν έναν εξίσου γρήγορο στεγνωτήρα. Σε αυτόν τον τομέα η Dyson έκανε πολύ καλή δουλειά», αναφέρει ο Lúcio.


Εντυπωσιακός σχεδιασμός

Στην Dyson φροντίζουμε ώστε το σχέδιο να ακολουθεί τις επιδόσεις - και αυτός ο νέος τρόπος στεγνώματος των χεριών δεν μπορούσε παρά να έχει έναν εξίσου πρωτοποριακό σχεδιασμό. «Το Arena Corinthians διαθέτει εξαιρετικούς χώρους και υπηρεσίες», αναφέρει ο Anibal, «έτσι θελήσαμε να δείξουμε στους πελάτες, τους χορηγούς και τα εταιρικά μέλη μας ότι βρίσκονται σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον, ένα περιβάλλον με παροχές πρωτοποριακής τεχνολογίας.»


Χαμηλός περιβαλλοντικός αντίκτυπος

Σε αντίθεση με τις χαρτοπετσέτες, που είναι αναλώσιμες, οι στεγνωτήρες Dyson Airblade V στεγνώνουν τα χέρια μέσω στρωμάτων αέρα υψηλής ταχύτητας -παράγοντας έως και 81% λιγότερο CO2 ανά στέγνωμα. Οι χαρτοπετσέτες δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή για τον οικολογικό χαρακτήρα του γηπέδου μας, επομένως την απορρίψαμε αμέσως», προσθέτει ο Lúcio.


Ικανοποίηση χρηστών

«Λάβαμε τεράστιο αριθμό θετικών σχολίων για τους στεγνωτήρες Dyson Airblade V από τους φιλάθλους», συνεχίζει ο Lúcio. «Για την ακρίβεια, το ποσοστό των ατόμων που πλένουν τα χέρια τους αυξήθηκε μετά την εγκατάστασή τους. Κάποιοι ανέφεραν μάλιστα ότι πλένουν τα χέρια τους μόνο και μόνο για να χρησιμοποιήσουν τον στεγνωτήρα χεριών!»

Οι Dyson Airblade™ είναι οι μοναδικοί στεγνωτήρες χεριών που διαθέτουν όλα αυτά τα πλεονεκτήματα

 • γρήγορα

  γρήγορα

  Στεγνώνουν τα χέρια σε 10-14 δευτερόλεπτα.

 • Most hygienic icon

  Υγιεινοί

  Φίλτρα HEPA ως στάνταρ.

 • Costs less to run icon

  Μικρότερο λειτουργικό κόστος

  Έως και 86% μικρότερο λειτουργικό κόστος από άλλους στεγνωτήρες χεριών.

 • Better for the environment icon

  Φιλικότεροι προς το περιβάλλον

  Δεν κόβονται δέντρα, δεν χάνουμε χαρτί.

 • 5 year guarantee icon

  5 χρόνια εγγύηση

  Ανταλλακτικά και εργασία.

;